Kiemelt ajánlatok

Fekete Macska Panzió

Szalóki Üdülőház

Margaréta Apartman Ház

Bónom-zugi nyaraló

Csali Vendégház Tisza-tó

Spirit Apartman

Hanga Vendégház

Kőtenger Panzió

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Balogh-Szatmári Kúria

Életfa vendégház

Legénd Üdülőfalu

Elisabeth apartman

Puskás Vendégház és Családi Pince

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Garzó Tanya Vendégház

Platán Panzió

Két Jóbarát Apartmanház

No.1 Caffee Étterem és Vendégház

Heves megye, 3240 Parád, Kristály u. 435/5. hrsz.

Kiadó szobák, apartmanok, panzió, szép, erdős, hegyvidéki környezetben, a Mátrában, sok programlehetőséggel a környéken

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Varga Judit
Telefon: +36-70-3312156
Mobil: +36-30-4887435
E-mail cím: n1-caffee@freemail.hu
Weboldal: www.no-caffeevendeghaz.hupont.hu

Szálláshely bemutatása:

A vendégház a Mátrában, a 24-es főút mellett (Gyöngyöstől és Egertől 30 Km-re), a parádfürdői Ősparkkal szemben, csörgedező Tarna patak partján található, egy nagy parkolóban, panorámás kilátással az erdőre, hegyvidéki környezetre.

Parádfürdő ideális hely a természet szerelmeseinek, kirándulóknak, túrázóknak. Vendégházunkat nagy családosoknak, baráti társaságoknak, osztálykirándulóknak egyaránt ajánljuk. A környéken számos téli, nyári gyógyfürdő és termálstrand található.

Szálláshelyünk két épületből áll, ahol 22 főig tudunk vendégeket elszállásolni. A szobákat és épületeket egyben és külön is ki lehet venni.

"A" épület: No.1-CAFFEE VENDÉGHÁZ
Ebben az épületben 3 szoba található, melyből 1 franciaágyas szoba a földszinten (2-4 fő részére) kádas fürdőszobával, ehhez külön bejárat is tartozik, így le lehet zárni a ház többi részétől. A földszinten van még egy ágyazható nappali (2 főnek), felszerelt konyhával (mikró, hűtő, gáztűzhely, edények, evőeszközök), étkezővel és egy zuhanyzó/WC-vel. Az emeleten még 2 szoba van, az egyik 3-5 fő részére alkalmas, ez kádas fürdőszobával felszerelt, a másik szoba 4-5 fős, de ehhez csak a földszinten van saját zuhanyzó/WC. A szobákat külön is ki szoktuk adni, akár 2 főnek is, ilyenkor a konyha és nappali közös helyiségként funkcionál.

"B" épület: JÚLIA PANZIÓ
A No.1-caffee vendégházzal szemben, a sárga épületben, az étterem mellett található. Az épület 2 szintes. A földszinten van egy franciaágyas hálószoba 2 főnek, zuhanyzóval, WC-vel, TV-vel, és egy ágyazható nappali WC-vel, ahol még 3 fő tud aludni. Továbbá egy felszerelt konyha és egy étkező. A konyhában edények, evőeszközök, hűtő, gáztűzhely, vízmelegítő áll a vendégek rendelkezésére. Az emeleti szobában 6 fő tud aludni, zuhanyzóval, WC-vel és TV-vel felszerelt. A szobákat külön-kölön is ki lehet venni, mert mindegyiknek van saját fürdőszobája. Ilyenkor a konyha, nappali étkező közös helyiség.

Ingyenes wifi, parkoló, grillezésre és bográcsolásra alkalmas kert.
A vendégház családbarát, bababarát, állatbarát.

ÉTTEREM
Éttermünkben 40-80 főig tudunk vendégeket étkeztetni, fűtött belső helyiségekben és fedett teraszunkon,reggeli, ebéd, vacsora lehetőséggel, a la carte és panziós ellátással. Csoportos étkeztetéseket kedvezményesen vállaljuk. Éttermünkben lehetőség van rendezvények lebonyolítására. Pl.: esküvők, ballagások, legénybúcsúk, osztálytalálkozók, üzleti rendezvények, szilveszter, stb.

SZÉP kártyát, bankkártyát és Erzsébet utalványt elfogadunk.

Árak, feltételek:

3000 Ft/fő/éj+ ifa 350 Ft
Reggeli 700 Ft/fő/nap
Menüebéd 1200 Ft/fő/nap
Menüvacsora 1200 Ft/fő/nap
Félpanzió 1900 Ft/fő/nap
Teljes ellátás 3100 Ft/fő/nap

Környék, programlehetőségek:

Magyarország észak-keleti részén, a Duna-Tisza közén a Mátra északi oldalán, festői környezetben található Parádfürdő. Kékesteteőtől egy karnyújtásra, ahol télen a havas táj, nyáron a lombos erdő nyújt felejthetetlen élményeket az idelátogatóknak.
A parádfürdői völgyet híres gyógyhelyként említik 1730 óta. Többféle gyógyvízkinccsel rendelkezik. Legismertebb a kénes tartalmú "csevice" ivóvíz. Gyógyászati célokra a timsós fürdővizet használják a parádfürdői kórházban.
Helyi látnivalók: Cifra Istálló és Kocsimúzeum, Károlyi Kastély, Ilona-Völgyi Vízesés, helyi kézművesek kiállításai, palócház, tájház, Rákóczi fa, Mária kereszt, Csevice forrás, régi timsóbánya.
Környékbeli látnivalók: Recski Munkatábor és Bányászmúzeum, Siroki vár, bükkszéki strandfürdő, egerszalóki termál fürdő, demjéni fürdő, egri Vár és Bazilika, egri Minaret és Törökfürdő, Parádsasváron Ősjuhar fa, Mátraderecskén Mofetta, Kékestetőn kilátó és sípálya, mátraszentistváni sípark, Sástón kilátó és Kalandpark, Mátrafüreden babamúzeum, Gyöngyösön Mátra Múzeum és kisvasút.
Továbbá lovaglás, hintózás, rdei kirándulások hegyvidéki környezetben, mini állatkert, strucc farm.
A szállástól 200 m-re wellness lehetőség és kórházi kezelések vehetők igénybe, mint a moffetta, nőgyógyászati és rehabilitációs kezelések, masszázs (mely helyben is igénybe vehető), szauna, szolárium.


   


Vissza a kereséshez »